WORKPOINT STÖTTAR SWEP I RESAN MOT ETT NYTT HQ I LANDSKRONA!


Acrinova bygger nytt huvudkontor till SWEP International, på Järvgatan i Landskrona. Nära kollektivtrafiken vid Landskrona station och nära fabriken som finns på Bävergatan.
Första spadtaget är taget och under sommaren 2023 går flytten.

Workpoint har tidigare arbetat med SWEP i olika lokalrelaterade projekt i nuvarande lokaler – och är mycket stolta och glada över att få vara ett stöd till den interna projektgruppen under projektet mot fantastiska kontorslokaler hos Acrinova.

Anledningen till att Workpoint anlitats (igen) är att de förstår våra behov och med sin gedigna kunskap och erfarenhet är de en trygg partner som lotsar oss igenom processen mot vårt framtida hållbara huvudkontor.”, säger Jenny Persson, HR-ansvarig organisationsutveckling på SWEP.

Det nya kontoret kommer utformas på ett mycket funktionellt, flexibelt och attraktivt sätt, allt för att stödja SWEP:s nuvarande ca. 100 medarbetare i deras arbete.

-”Det här är en del av den största satsningen i bolagets historia och det kommer att bli fantastiskt häftigt. Vi behöver ett kontor som är mer anpassat för våra behov framöver”, säger Jenny Persson, och fortsätter:
-”Här kommer vi kunna erbjuda våra fantastiska medarbetare en attraktiv hållbar arbetsplats där vi tillsammans fortsätter lyckas, där yta finns för möten, samarbete och nytänkande. Vi önskar att vårt nya huvudkontor även är mötesplats för våra partners, kunder och framtidens medarbetare och tack vare läget kan man enkelt välja miljövänligare transportalternativ hit”

SWEP är ett av Landskronas större företag med över 1 000 anställda i tjugo länder. Cirka 350 av medarbetarna finns i Landskrona, fördelade på fabriken på Bävergatan och på nuvarande huvudkontor på Hjalmar Brantings väg. Företagets startade i Landskrona för 40 år sedan – och här blir man kvar och utvecklas vidare.

SWEP är världsledande leverantör av lödda plattvärmeväxlare och prefabricerade fjärrvärme- och fjärrkylacentraler till utrustning för värme, kyla och ventilation samt många andra industriella applikationer. Med över 1000 dedikerade medarbetare, noga utvalda affärspartners, global produktion, försäljning och engagerad service erbjuder de expertkunskap och nära samarbete som konkurrenskraftigt flyttar fram positionerna för en mer hållbar framtid.

SWEP ingår i den globala koncernen Dover Corporation, en diversifierad tillverkare med ett brett sortiment av egna produkter och komponenter för industriellt och kommersiellt bruk.

www.swep.se

Läs gärna mera på följande länk från HD 7/5 2022.
https://etidning.hd.se/shared/article/teknikbolag-bygger-nytt-huvudkontor/kHLVjJpP