STORY HOUSE EGMONT FLYTTAR TILL MALMÖ CITY MED STRATEGISKT STÖD AV WORKPOINT!


Story House Egmont har efter många år i Västra Hamnen, beslutat sig för att flytta sin Malmöbaserade medieverksamhet in till Malmö City. Det nya kontoret ligger i Stena Fastigheters ”Altona”, mittemot Hansa, och ska stå klart i början av 2023.

Det nya kontoret kommer uppta hela plan 6  i fastigheten, med fönster åt alla fyra väderstreck, och kommer erbjuda både flexibilitet och attraktivitet i sitt utförande – för befintliga, likväl som nya, medarbetare. Story House Egmonts nya kontor ska erbjuda en tilltalande och innovativ miljö, med fokus på hållbarhet, som ett led i företagets långsiktiga, gröna strategi.

– Vi vill skapa en modern arbets- och mötesplats som främjar kreativitet och social interaktion. Vårt nya kontor kommer bli navet i vår fortsatta utvecklingsresa och därför är det viktigt att det möter våra olika behov och ambitioner, och speglar vad vi står för.
Vi ser verkligen fram emot flytten och är glada för det viktiga stöd vi får från Workpoint under hela processen, säger Marika Bark, Business Area Director Kids och projektchef för Story House Egmonts Malmöflytt.

Workpoint har varit ett stöd till Story House Egmont under hela flyttprocessen – från kravställande till lokalsök och slutligen som ett stöd för att uppnå ett så komplett hyresavtal som möjligt, för att minimera risken för både kostnads- och tidskonsekvenser under hyresgästanpassningen. Tillsammans med Tenant & Partner, som har varit företagets juridiska ombud avseende hyresavtalet, landades slutligen det avtal som ska vara grunden till Story House Egmonts nya Malmökontor.

Vi på Workpoint är mycket stolta över att ännu en gång anlitas av Story House Egmont. Efter den inledande delen av projektet står vi nu redo att sätta igång med själva genomförandet. Vi kommer parallellt med huvudprojektledarskapet stödja den interna projektgruppen med bland annat projektstyrning, rådgivning och assistans med olika upphandlingar.

Vi ser fram emot att fortsätta vårt spännande och givande samarbete tillsammans med detta fantastiska företag, som verkar utifrån payoffen ”We Bring Stories To Life”!

Om Story House Egmont
Story House Egmont är en av Nordens ledande och mest traditionsrika medieverksamheter. Inom de tre huvudområdena – Media, E-commerce och Agencies – utvecklar företaget engagerande innehåll, högkvalitativa produkter, innovativa tjänster och personliga mötesplatser. Utifrån verksamhetens kontor i Malmö produceras några av landets mest älskade tidningar och magasin, som till exempel Hemmets Journal, Icakuriren, Bamse och Kalle Anka & C:o, samt populära spel, pyssel och pussel från varumärket Kärnan. Story House Egmont är passionerade historieberättare och har en brinnande vilja att göra gott. Genom ägaren, stiftelsen och mediekoncernen Egmont, delas varje år en stor del av verksamhetens överskott ut för att stötta barn och unga som har det svårt i livet.
Läs mer på www.storyhouseegmont.se