AVANCERAD FLYTTLOGISTIK FÖR IMCD – BÅDE KONTOR & LABB!


Att flytta kontor från ”A” till ”B” är inga konstigheter för oss som regelbundet sysslar med kontorsflyttar, men att flytta labb kräver minutiös planering inför, under och efter flytten för att minimera produktionsbortfall för verksamheten.

Tillsammans med verksamheten och intern ledning planerades allt i detalj. Detta avsåg både installationerna och flyttarna som genomfördes i etapper, från Limhamn till Eden i Hyllie, liksom den löpande driftsättningen av utrustningen som flyttats.

Workpoint axlade huvudprojektledarskapet tillsammans med den interna ledningen, för att säkerställa att alla aktiviteter utfördes och i rätt tid.

Vid avvecklingen av befintliga lokaler var det ett stort fokus på miljö och återvinning, för att säkerställa att detta genomfördes enligt gängse regelverk.

Sedan hösten 2022 är IMCD på plats i sina nya fina lokaler – och nedan ett omdöme från vår beställare om vårt arbete i projektet som vi är mycket glada och stolta över.

”Workpoint hade alla de nödvändiga kontakterna som behövdes under projektet och som hade varit svårt att hitta själva, samt kunskaper kring till exempel tekniska detaljer och inredning – som var mycket viktiga för vårt projekt.
Workpoints projektledare var som spindeln i nätet och koordinerade arbetet mellan oss och alla parter involverade i bygget, flytten och driftsättningen.
Jag skulle absolut rekommendera Workpoint till andra!”

Suvi Wijkberg, Marketing & Communications Manager, IMCD