LANTMÄNNENS GRODD & MEDARBETARE FLYTTADE FRÅN TRE SKÅNE TILL TRITON – MED WORKPOINT!


Efter ca 60 år i fastigheten Tre Skåne i Rosengård, tog Lantmännen slutligen beslutet att bygga nytt och flytta in i sin alldeles egna fastighet Triton, intill sina silos och Bassängkajen i Citadellsstaden – dvs. mer centralt i Malmö.

Närheten till kollektivtrafiken, med bara 5-7 minuters promenad till Malmö Central, liksom en fastighet som byggts med stort fokus på miljö och hållbarhet – ligger helt i linje med företagets starka miljöprofil.

Att uppdatera arbetsmiljön samtidigt som verksamheten tog steget in i framtiden, med ett mer flexibelt arbetssätt, kändes helt rätt för Lantmännen – som nu också samlokaliserats med Lantmännen Fastighet.

Lantmännen kommer själva husera på Plan 1-5, med sina totalt ca. 350 medarbetare, och lokalerna inrymmer förutom traditionella arbetsplatser också flertalet olika mötesrum och öppna mötesmiljöer.

Workpoint har funnits med som rådgivare under projektet i alla de olika delprojekten, men också axlat huvudprojektledarskapet avseende främst tidplanen – med mycket stort fokus på detaljerad logistik, då våningsplanen i Triton färdigställts och överlämnats vartefter.

Workpoint har också stöttat beställaren med projektets budget, samt den interna organisationen i upphandlingar och dialoger med de olika leverantörerna – för att slutligen på plats koordinera och kvalitetssäkra alla leveranser.

Nu är medarbetarna på plats i Triton och reaktionen på de nya lokalerna har varit helt fantastisk!
Workpoint önskar alla på Lantmännen stort lycka till i de nya lokalerna – och tackar för förtroendet att få vara en del av denna resa.

Vi är mycket stolta över Susanne Bergmans, Facility Manager på Lantmännen, uttalande:
”Workpoint är väldigt strukturerade och organiserade i sitt arbete och arbetar efter tydliga checklistor, uppgjord budget och i ständig dialog med sin uppdragsgivare. De har ett väl upparbetat leverantörsnärverk i Malmö-regionen men har inga fasta samarbetspartners. All upphandling sker i konkurrens där beställaren är beslutsfattande.

Det går att göra ett bra arbete utan att brinna för uppgiften, men Workpoint har verkligen hjärtat med i de projekt de hanterar. De tar ett personligt ansvar, bidrar till en god stämning och avslutar inte projektet förrän det sista är klart.

Det går att göra ett bra arbete utan att brinna för uppgiften, men Workpoint har verkligen hjärtat med i de projekt de hanterar. De tar ett personligt ansvar, bidrar till en god stämning och avslutar inte projektet förrän det sista är klart.

Jag kan varmt rekommendera Workpoint för de som behöver professionell projektledning i sina lokalprojekt. Anna och Christel är inte bara kompetenta och erfarna, de tillför också en trygghet och arbetsglädje i de projekt de deltar i.”

INFO FÖR ER SOM ÄR PÅ ”KONTORSJAKT”:
Det finns det fortfarande kvar fantastiska lokaler för uthyrning överst i fastigheten på Plan 6–8. Utsikten där uppe är fantastisk!