COLUMBUS MALMÖ TOG STEGET IN I FRAMTIDEN – BÅDE NYTT KONTOR & NYTT ARBETSSÄTT!


Att flytta kontoret är ett stort steg för de flesta företag – att då dessutom gå från mestadels fasta arbetsplatser till ett helt aktivitetsbaserat arbetssätt, kräver både mod hos ledningen och en mogen, trygg organisation.

Vi på Workpoint har varit med Columbus under hela processen. Från den initiala strategiska processen, till lokalsök och tecknandet av ett så komplett hyresavtal som möjligt tillsammans med Skanska i AQUA, samt som huvudprojektledare/hyresgästombud/rådgivare genom hela processen till flytt och slutligen avveckling av de lämnade lokalerna på Stortorget.

Som strategisk projektledare älskar vi kunder som förstår vitsen med att ta professionell hjälp från start och genom hela processen. Vårt arbete blir så mycket enklare och mer komplett – och slutresultatet för kunden blir även det så mycket bättre.

Budget och tidplan hålls, medarbetarna kan känna sig trygga genom processen och det finns tydliga roller/ansvarsområden för alla inblandade.

I AQUA har Columbus skapat ett innovativt kontor med olika zoner och utrymmen – både inne & ute på balkongen. Allt för att medarbetarna alltid ska hitta en optimal ergonomisk plats att utföra sitt arbete på, för en kort stund eller för hela dagen.

Kontoret har också blivit en viktig kulturbärare för medarbetarna – med sina färgval, design-utformning och en professionell lekfullhet.

Vi på Workpoint är så tacksamma för förtroendet & har verkligen uppskattat att arbeta tillsammans med Columbus i projektet. Stort lycka till i de nya fantastiska lokalerna!

Mette Teilmann, Nordic Facility Manager på Columbus, säger:
”Vi har været glade for Workpoints store overblik, sans for detalje og opfølgning på leverandører, samt en imponerende implementering/flytning. Det har været en kæmpe fornøjelse af arbejde med jer og jeres team. Er meget imponeret over Workpoint! 😊