Baker Tilly i Trelleborg på plats i Tullkammaren med Workpoints stöd!


Vi har haft den stora lyckan att få göra ännu ett projekt för en återkommande kund. Denna gång revisionsbolaget Baker Tilly i Trelleborg.

Baker Tilly flyttade i oktober in sina helt nyrenoverade lokaler i gamla Tullkammaren hos fastighetsägaren Alsingevallen, mittemot Trelleborgs station.
Det är fantastiskt roligt att se hur moderna och fina lokalerna blivit i en fastighet med historiska anor.

Workpoints roll har varit att driva projektet mot upprättad tidplan och därmed säkerställa att allt blev klart och levererades/installerades i tid.
Samarbetet med och engagemanget från projektansvariga internt har varit fantastiskt och det har avverkats uppgifter både ”högt och lågt” – allt från strategiska beslut till  montering av olika produkter i smådelar…precis så varierande och roliga som vi vill att våra projekt ska vara!

Vi önskar alla vännerna på Baker Tilly lycka till i sina nya lokaler!

Uttalande om Workpoint från internt projektansvariga, Mette Knudsen och Malin Arnshed Lemphart, nedan – ord som vi känner oss mycket glada och stolta över.

”Den hjälp vi fick av Workpoint i samband med flytt och inredning av nya lokaler var ovärderlig. Den professionalism, kunskap och framför allt trygghet det innebar att ha Workpoint i ryggen gjorde att hela projektet flöt på utan problem.

Vi rekommenderar varmt att anlita Workpoint och hoppas få arbeta med dem igen någon gång i framtiden. ”