EN MASSIV(E) & UTMANANDE FLYTT FÖR WORKPOINT!


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

Eden – vilket fantastiskt hus och kvarter för Massive Entertainments fortsatta expansion och utveckling!

För oss på Workpoint har det varit både utvecklande och fantastiskt roligt att få ha varit en del av detta komplexa projekt. Aktiviteterna för ett flyttprojekt är i grunden desamma oavsett storlek på företaget, men för oss är varje projekt unikt och vårt upplägg anpassas därför för att till 100% matcha de specifika behov och utmaningar som varje kund har.

Vårt projekt med Massive hade många utmaningar. Från inleveranser som påbörjades innan huset var helt färdigbyggt och överlämnat till rent säkerhetslogistiska lösningar under flytten och stora volymer av både inredning och teknik. Det har varit mycket viktigt för Massive att signalera ett starkt miljö- och hållbarhetstänk, så återbruk av befintlig inredning och även inköp av återbrukad inredning har varit prioriterat i projektet.

Förutom att projektleda hela leveranskoordineringen innan flytten, med allt från inredning, teknik, kaffemaskiner och inte minst de sista byggåtgärderna, har Workpoint varit med och upprättat den övergripande tidplanen för flyttprojektet.

Stora volymer gods, statyer, konstverk och mycket teknisk specialutrustning skulle förflyttas, men planen höll – och vi hade dessutom det fantastiska vädret med oss under hela flytthelgen!

Framgångsfaktorn har varit – förutom en minutiös planering – ett starkt sammansvetsat projektteam med ett extremt lösningsfokus – så stort tack till hela Massives Office- och IT teams som gjort ett fantastiskt jobb tillsammans med oss!

Se också filmen från fantastiska Eden som SVT spelat in med Massives VD David Polfeldt, genom att klicka på länken.