WORKPOINTS ”SMÖRGÅSBORD” AV TJÄNSTER FÖLL COLUMBUS I SMAKEN!


Columbus är inne i en mycket expansiv fas, samtidigt som det är av yttersta vikt att långsiktigt erbjuda både nuvarande och kommande medarbetare, likväl som besökare, en flexibel, hållbar och mer attraktiv arbets- och mötesmiljö.

Med en relativt tight tidplan, krävdes en snabb förstudie för att skapa en tydlig och enad kravbild för Columbus framtida kontor i Malmö. Lokalsöket resulterade i några toppkandidater, där Skanskas AQUA blev det självklara valet.

Några spontana kommentarer efter första fasen från flera i Columbus styrgrupp, som vi på Workpoint verkligen är ödmjukt stolta över, se nedan.

”Ett extra stort tack till dig Christel, som hjälpt oss på ett fantastiskt sätt.” 

”Ett stort jätte tack för ditt arbete, det har verkligen underlättat för oss alla och vi skulle inte vara där vi är idag utan dig.”

”Tack för ett super jobb – utan dig skulle vi sitta kvar och inte kommit halvvägs ens. Djupt imponerad. Vi uppskattar otroligt mycket att kunna samarbeta med er. ”

”Tusind tak for dit store arbejde.”

”Proffsigt som vanligt! Stort tack för all er hjälp med detta projekt! Ovärderligt!”

Det nya kontoret är en yteffektiv lokal på 900 KVM i ett plan, med ett mycket tydligt ”hjärta” som de olika arbetsytorna, mötesrummen, terrassen och den fantastiska loungen kretsar kring. En fantastisk lokal som uppmuntrar till umgänge med både kunder och kollegor och med en disposition som stödjer ett mer flexibelt och modernt arbetssätt.

Hyresavtalet är signerat och projektet i gång, för att lokalerna ska vara klara för inflyttning innan nästa sommar.

Vi på Workpoint är så tacksamma för förtroendet och ser fram emot detta projekt tillsammans med Columbus-teamet!