WORKPOINT FIRAR 5 ÅR & VÅREN ÄR HÄR!


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

Stort tack för helt fantastiskt roliga, intensiva & spännande år med er – våra härliga kunder, leverantörer & samarbetspartners!

Tänk att det redan är 5 år sedan vi startade Workpoint med målet att vår projektledning skulle överträffa våra kunders förväntningar genom genuint och hjärtligt engagemang, i kombination med mångårig erfarenhet och kunskap – och samtidigt ha väldigt roligt på vägen!

Vi gillar samarbetet med andra – det är då man utvecklas, utmanas och finner energi.
Inte konstigt att dagens situation påverkar oss ur ett trivselperspektiv, men det utmanar oss också att vara extra kreativa för att uppnå samma goda resultat i projekten, trots ändrade förutsättningar.

Tack och lov för att internet inte var ”en fluga”, utan gav oss möjligheten att arbeta (nästan) lika bra digitalt som i vår fysiska arbetsmiljö. Vi har sett en generell utveckling av den tekniska mognaden, något som absolut kommer vara till vinning för oss alla när vi ska gå tillbaka till det ”normala arbetslivet” igen.
Spännande att se vad som blir det ”normala” efter en situation som denna!

Så, vårt 5-årsfirande får pausas tills vidare, dock inte för gott. Att fira är viktigt och en milstolpe för oss i vår otroligt roliga tillvaro med Workpoint.
Vi hoppas på många lyckosamma och glädjefyllda år till tillsammans med er alla…tills dess njuter vi av vårens rapsfält hemmavid i vårt vackra Skåne!

Njut av våren ni också – var rädda om er och varandra!

Stora kramar från Anna & Christel