NU ÄR C4 SHOPPINGCENTER I KRISTIANSTAD INVIGT!


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

Wow, vilken stämning det var vid öppnandet av Kristianstads och hela regionens första shoppingcenter, C4, uppkallat efter Christian IV.

Besökare har länge strukit kring gavlarna av ren nyfikenhet och längtan, så vissa landade på plats i sina medhavda stolar redan tidigt på invigningsdagen. När så dörrarna äntligen öppnades igår kl.17.00 rusade massorna in och togs emot med öppna famnar av alla butiksinnehavare.

Workpoint har haft förmånen att vara ansvariga projektledare för all inredning och utsmyckning i de gemensamma ytorna inklusive mattor, växter, skyltar inne & ute, lekplatser inne & ute…och en massa annat.
Ett mycket spännande uppdrag i sig, men än mer när tidplanen var tight, produkter i tidigare oprövade material skulle tillverkas och leveranstiderna var längre än vad vi skulle önska.

Vi har under projektet lärt känna fantastiskt kunniga och engagerade hantverkare och inredningsleverantörer – alla hårt kämpande mot den gemensamma måldatumen 20/9.

I skarpt läge skapas fokus och band som är väldigt speciella, så vi rekommenderar er starkt att ta en tur till C4 för att känna av all den kärlek & möda vi alla lagt ner i detta projekt!

Bildtext:
Detta är mittskeppet i C4 med inredning från De3 och Input, lampor och plexibollar från Assemblin, växter och vatteninstallationer från Nordic Green Design/Akvarieleasing, ett 8-meters träd från Ambius, mattor från Bolon och flexmetallöar från Häfla.