LÄNSFÖRSÄKRINGAR BANKS FLYTT TILL CAMPUS GICK GALANT!


För oss på Workpoint är det fantastiskt att få lära känna våra kunder på djupet. Detta för att ha bästa förutsättningar att långsiktigt skapa ett lyckosamt projekt.

Länsförsäkringar Bank anlitade Workpoint i mycket god tid – både för åtgärder i befintliga lokaler på Söder i Helsingborg, för ett lokalsök och slutligen för genomförandet av flytten till Campus-området i Helsingborg.

I projektet har vi förutom huvudprojektledarskapet, stöttat det interna teamet och löpande informerat om projektet i ”Lokalnytt” – för att alla medarbetare skulle känna en delaktighet i projektet.

Att utforma lokaler som uppfyller en mycket hög säkerhetsnivå och dessutom säkerställa full drift av olika tekniska system är en utmaning i sig. Att utöver detta genomföra flytten på ett säkert och tryggt sätt, kräver minutiös logistisk planering.

Vi har tillsammans kämpat, skrattat och ”slitit vårt hår” i nästan två år – och vi på Workpoint kommer att sakna er när vi nu checkar ut för andra kunders uppdrag.
Stort tack för förtroendet och alla roliga stunder – vi har varit ett fantastiskt team som lyckats tillsammans!

Ett litet uttalande från vår kund nedan:

” Det har verkligen varit en fröjd att jobba med er och vi kommer verkligen att sakna våra möten med gott samarbete hela vägen till Campus.

Workpoint har på ett mycket strukturerat sätt tagit ansvar och hållit ihop projektet, god kommunikation, bra uppföljning med leverantörer, stöd vid behov både kring olika avtal och när leverantörer inte levererat eller missuppfattning uppstått.

Trygghet hela vägen utifrån de säkerhetskrav som fanns och erfarenhet kring flytt generellt sätt, samt på ett effektivt och kostnadsmässigt sätt genomfört projektet.

Även gett stöd utifrån kommunikation och representation i styrgruppen internt.

Workpoint erbjuder mycket god kompetens, tillgänglighet, tydlighet och affärsmässighet. Ständigt fokus på oss som kund.

Självklart skulle vi rekommendera Workpoint till andra!”