GLAD PÅSK FRÅN WORKPOINT!


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

Tack alla fantastiska kunder, leverantörer och samarbetspartners för en helt fantastisk start på 2019!

Vi har hunnit med en del flyttar för bl.a. FordonsData Nordic i Lund, en härlig och trogen kund som ”växer så det knakar” och har tagit ytterligare ett våningsplan hos Castellum, men också för framgångsrika Orango i Malmö, som flyttat till underbart hemtrevliga, innovativa och lekfulla lokaler på Kalendegatan hos Balder.

Även någon offentlig verksamhet i Landskrona har blivit förflyttade, liksom att vi projektlett butiksetableringar på C4 i Kristianstad, samt stöttat bl.a. Landskrona Energi med deras entré och varumärkesförstärkning av lokalerna generellt.
Stabenfeldt i Malmö fick hjälp med en intern omflyttning inför nytt arbetssätt och SPP i Hyllie har fått lite tips på både akustikåtgärder och arbetssätt.
… och en del projekt till.

Vi har också en del spännande flyttar framför oss – bl.a. Boozt, Unilin Pergo, Diaverum och BMI (Icopal). Starka varumärken som värnar om sina medarbetare genom att flytta till nya lokaler i Castellums Eminent – en WELL-certifierad fastighet som självklart erbjuder mycket bra arbetsmiljö avseende luft/ventilation, ljud och ljus.

Som ni kan se – ”stort som smått” – vi är experter på allt som har med en verksamhets lokaler att göra. Både den rent fysiska miljön, tekniska förutsättningar och givetvis varumärkesförstärkning både internt & externt.
Viktigt i vårt arbete är också aspekten hur man arbetar och trivs – och hur man uppnår effektiva flöden och skapar en attraktionskraft i lokalerna för befintliga och nya medarbetare!

Än en gång tack allihop – och varmt välkomna alla nya ”lokalfrustrerade” kunder som vill ha en professionell och personlig part genom era lokalprojekt!

GLAD PÅSK – njut nu av ägg & sill, dröm er bort till Blåkulla och se till att få lite sol på ”nosen” när ni njuter av alla vårlökar som står i blom!