VI ÄR STOLTA ÖVER ATT ÄN EN GÅNG FÅTT FLYTTA FRAMGÅNGSRIKA BOOZT.COM!


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

För tre år sedan flyttade vi boozt.com från Stortorget i centrala Malmö till Hyllie. Bolaget bestod då av cirka 150 medarbetare.

Nu har vi just haft äran att flytta dem igen, inom Hyllie, till Castellums nya fastighet Eminent.
Denna gång nästan 400 medarbetare! Kontoret ligger på tre våningsplan, med ett stort gemensamt lunchrum.
Stilen är moderiktig, men med ett stort fokus på trivsel och funktion. Mötesplatserna är många – både i traditionella mötesrum med bra AV-utrustning, men det finns också flera informella mötesplatser för samverkan och avstämningar.

En helt fantastisk bolagsutveckling och framgångssaga – och vi är så glada och stolta att få vägleda och avlasta dem genom flyttprocessen ännu en gång.

Vår härliga beställare Martin Bo gav oss bl.a. följande omdömen efter projektet.
Det värmer verkligen våra projektledarhjärtan!

”Att välja Workpoint igen till vårt nya flyttprojekt var självklart. Workpoint är lika noggranna i sin planering och utförande av sina uppgifter som jag själv – och det i sig är en enorm trygghetsfaktor. Kvalitét och kundupplevelse är i högsätet hos Workpoint och jag är jättetacksam för att Anna och Christel hade tid till vårt stora flyttprojekt.”

”Det känns tryggt och gott att jobba tillsammans med Workpoint – förutom en enorm mängd av professionalism finns det alltid tid till skratt som är väldigt viktigt i ett projekt med många intressenter – Anna och Christels erfarenhet i dessa typer av flyttprojekt är väldig stor – vilket gör det lätt att hitta andra samarbetspartners genom deras nätverk – med andra ord. Vi vet vad vi får när vi anlitar Workpoint.”

”Jag skulle absolut rekommendera Workpoint. Jag har inget negativt att säga – kanske bara att det är lite synd att det är så sällan man har dessa stora flyttprojekt – så vi ses för lite :)”