EGMONT – ÄNNU EN NÖJD KUND!


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

Nu är Egmont med Workpoints hjälp omflyttade på samma adress som tidigare, efter en uppfräschning och delvis ombyggnation av lokalerna. Det mesta av inredningen är befintlig, men kompletterades även med vissa nya och återbrukade produkter.
Några citat från vår kund, som vi är mycket stolta över:

”Workpoint hade stor kunskap och erfarenhet inom flyttprojekt som kom till stor nytta för Egmont. Det var mycket specialkunskap och kontakt med leverantörer som vi saknade internt. De kunde också bedöma vad som var rimligt och lyfta fram förslag på lösningar som tillämpats i tidigare projekt och som fungerade bra även för oss. Hade också en förmåga att se till Egmont, vad vi står för och de behov som vi har och hitta lämpliga lösningar utifrån detta.

Workpoint var snabba på att återkoppla. Även om de inte jobbade heltid på detta projekt upplevde jag att de alltid var tillgängliga. De hade en bra struktur med checklistor och lämplig dokumentation. De var flexibla och anpassade sitt uppdrag efter våra önskemål, men tydliggjorde vad som låg på dem respektive oss, så att inga punkter tappades bort på vägen.

Workpoint är ett litet företag på två personer och det ligger stora fördelar i detta, de är snabbfotade, engagerade och drivna. Samtidigt så hade de ett nätverk av samarbetspartners som gjorde att de ändå kunde täcka in alla behov som vi hade.

Jag skulle definitivt rekommendera Workpoint till andra företag och personer i mitt nätverk.”