ATKINS ANLITAR ÅTERIGEN WORKPOINT – NU FÖR FLYTT TILL PRISMA I HELSINGBORG!


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

Atkins flyttar till sommaren 2021 in i kontorshuset Prisma, en fastighet med mycket spektakulär arkitektur.  Verkligen ett nytt landmärke för Helsingborg som stad!
Lokalen som hyrs är på ca 730 KVM och ligger på Plan 5.

Atkins är rådgivare inom samhällsutveckling och trafik och Workpoint har anlitats för att som huvudprojektledare och hyresgästombud driva projektet mot uppsatta mål – dvs. allt från all planering, upphandling, kvalitetssäkring och fysisk flytt.

Vi på Workpoint har tidigare haft motsvarande roll vid Atkins Malmö-projekt och även ett mindre projekt i befintliga lokaler i Helsingborg – så vi är mycket tacksamma och ödmjuka inför ännu ett uppdrag för detta fantastiska företag!

Prisma är beläget i Oceanhamnen med milsvid utsikt över Öresund, men fantastisk takterrass som även erbjuder ett ute gym!
Huset är ritat av EGA – Erik Giudice Architects och hyresvärd är Wihlborgs Fastigheter AB,  vars vision är att Prisma ska vara en plats för innovation, inspiration och nätverkande.
Hela byggnaden är dessutom miljöcertifierad enligt ”miljöbyggnad guld”.
I bottenplan har HETCH AB just flyttat in och de kommer att erbjuda välkomstservice och en gemensam meeting point för samtliga hyresgäster, men även en coworking area.
I början av året får de sällskap av KPMG och EY, sedan flyttar även WSA in till sommaren.

– ”Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför känns det väldigt roligt att vi nu kan skapa en ny, modern arbetsplats på ett av de mest spännande lägena i centrala Helsingborg. Närheten till Helsingborgs central ger också ett riktigt bra pendlingsläge”, säger Johannes Erlandsson, vd på Atkins Sverige.

– ”Detta bekräftar vår övertygelse om att kontorets utformning och placering är en viktig faktor för många företag när det gäller att attrahera den bästa kompetensen. Med Prisma kan vi hjälpa några av de mest spännande bolagen i Helsingborg att skapa riktigt attraktiva och inspirerande miljöer för sina medarbetare”, säger Ulrika Hallengren, vd på Wihlborgs.