WORKPOINT PROJEKTLEDER ETT FLYTTPROJEKT TILL CAMPUS I HELSINGBORG!


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

Wihlborgs kvarter Hermes 10, även benämnt Campus-området eller gamla Tretornfabriken, inrymmer den kontorslokal på dryga 2000 kvm som vår kund inom finanssektorn avser att flytta till under Q4 2021.

Vi på Workpoint har under en stor del av 2020 funnits vid kundens sida för att effektivisera nyttjandet i befintliga lokaler och kommer nu även vara med under projektet till nya lokaler.

För att uppnå ett så komplett hyresavtal som möjligt för deras nya kontor, har vi väglett kunden i dispositionsutformandet och kravställandet av de olika funktionerna.
Vi har också varit drivande i dialogen med Wihlborgs, för att underlätta och förenkla processen framledes i projektet.

Så när nu hyresavtalet är signerat har vi startat igång flyttprojektet inför kommande flytt med stort engagemang.
Vårt uppdrag är ett huvudprojektledarskap avseende projektstyrning mot tidplan och budget som upprättats, men också att finnas som ett stöd till de interna projektmedlemmarna för att gemensamt lyckas med ett tryggt projektgenomförande där vi minimerar påverkan på den ordinarie verksamheten.

Vi på Workpoint är mycket tacksamma för fortsatt uppdrag för vår kund och ser med stor glädje fram emot att fortsätta arbetet tillsammans med alla härliga personer i projektet.

Fastigheten ligger centralt i Helsingborg, enbart ca. 100 meter till Helsingborg C med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). För den bilburna finns parkering in till, liksom flertalet bussar till närområdet.

I fastigheten finns en lunchrestaurang och en kort promenad bort finns möjlighet till shopping. Vill man ”tura” som en riktig helsingborgare, finns även färjorna till Danmark intill.

”Tura” = Segla med färjan mellan Helsingborg och Helsingör, åka fram och tillbaka medan man t.ex. tar en öl och räkmacka. Båten tar bara 20 minuter i vardera riktningen, så det kan bli några ”turor” innan man går i land på någondera sida Öresund.