UNILIN ”GOLVADE” WORKPOINT MED SITT FANTASTISKA OMDÖME!


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

Unilin, med varumärket Pergo, lämnade strax före sommaren Trelleborg för en nybyggd och WELL-certifierad kontorsfastighet i Hyllie, Castellums Eminent.
Nära Hyllie station, Copenhagen Airport, restauranger och shopping.
En mer attraktiv kontorsplacering än tidigare – både för befintliga medarbetare & givetvis vid nyrekryteringar!

Kontoret är ljust och inbjudande med skandinaviska toner i färgval och material.
Givetvis med de egna golven i alla större ytor!
Att använda hela kontoret som showroom är nytt, men samtidigt fantastiskt för besökare att se och känna Unilins kvalitet över hela kontoret.

Workpoint har arbetat med Unilin under större delen av projektet inklusive flytten och avvecklingen av lokalerna i Trelleborg.
Vilken spännande resa vi gjort tillsammans och stort tack för härligt samarbete & goá skratt!

Vi är stolta, och smått ”golvade”, över omdömet vi fick efter avslutat projekt – se nedan.

”Det är lätt att underskatta tidsåtgången, komplexiteten och kostnaden för att flytta till och anpassa ett nytt kontor efter verksamheten. Workpoint har kunskap och erfarenhet av de olika stegen i processen och kan uppskatta kostnader, tidsåtgång och se till att inget missas. De har också bra kontakt med olika leverantörer vilket sparar tid och gör att flytten går smidigt.
Workpoint är professionella, tydliga i kommunikationen och dessutom trevliga att samarbeta med. Vår flytt gick smidigt mycket tack vare Workpoint. Vi flyttade över helgen. Stängde klockan 12 på fredagen och var igång direkt på måndag morgon. Jag kan därför varmt rekommendera Workpoint.”

Anders Karlsson, International Portfolio Manager på Unilin