DIAVERUM PÅ PLATS I INTERNATIONELLA HYLLIE!


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

Diaverum, tidigare en del utav Gambro, lämnade i somras akademiernas Lund för internationella Hyllie.

Utländska besökare och medarbetare får nu mycket enklare att ta sig till företagets nya kontor, precis intill Hyllie station – knappt en kvart från Copenhagen Airport.
För kontorets medarbetare har, förutom bra pendlingsmöjligheter, även bra arbetsmiljö avseende luft/ventilation, ljud och ljus varit prioriterat – likväl som attraktiva lokaler som präglas av företagets varumärke med en liten skandinavisk touch.

Workpoint har varit Diaverum behjälpliga under hela projektet, dvs allt från byggprocessen till inredningskoncept och själva genomförandet när flyttlasset äntligen gick efter många månaders planering.

Vilka härliga och positiva människor vi lärt känna under projektet!
Stort tack för förtroendet och lycka till i era nya lokaler!

Workpoint är mycket stolta och rörda över referensen vi fick efter projektet – läs gärna nedan.

”När vi på Diaverum insåg att vi behövde extern support för vår flytt från Lund till Malmö/Hyllie så kom vi i kontakt med Christel och Anna. Det är vi otroligt glada för!
Christel och Anna har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag att flytta.
Jag har varit på många företag tidigare som flyttat och vet att det innefattar mycket logistik, en massa kontakter med olika intressenter och ”change management” i form av att hantera medarbetare i en förändringssituation. Christel och Anna har varit en ovärderlig support till oss i alla aspekter av vår flytt. Faktum är att de visat en professionalitet som slår allt annat jag upplevt. De har tillfört struktur i form av checklistor och uppföljning av dessa, utmärkt projektledning, hantering av alla intressenter såsom leverantörer, fastighetsägare och hantverkare och allt detta har de levererat med en professionell inställning och ett trevligt sätt. Vår flytt blev väldigt lyckad och det är mycket tack vare Christel och Anna.

Utöver ovanstående så är Christel och Anna fantastiska att samarbeta med. Du blir alltid trevligt bemött, de är oerhört serviceminded och samtidigt har de modet att tydligt säga ifrån om något inte går åt det håll som de anser vara mest effektivt eller om planen inte hålls.

Om jag ska leda en flytt i framtiden så blir min naturliga reaktion att direkt ringa Christel och Anna för att be om support.

Ett stort och varmt tack från projekt teamet på Diaverum AB!!!”

Krister Jönsson, CHRO på Diaverum