FANTASTISKT 2021 AVSLUTADES MED FLYTT FÖR BMI!


Vilket år och vilka projekt vi genomfört under 2021!
Vi är både glada och stolta över lyckosamma utfall, men också mycket ödmjuka inför det förtroende vi fått från våra kunder. Flera av dem återkommande, när det åter var dags för flytt. Det bästa betyg man kan få!

BMI är just ett sådant företag, som flyttat inom Hyllie – från Eminent till 25:e våningen i The Point, precis intill Hyllie stations torg. Inte många meters flytt i sidled, men en bra bit uppåt – och samma projektaktiviteter att ha koll på, oavsett storlek på företaget eller avstånd att flytta.

Så här säger vår beställare Alexandra Ljungdahl om oss efter slutfört projekt:

”Utan Workpoint och deras kunskap hade det inte varit möjligt att genomföra flyttprojektet. Workpoint arbetar proaktivt och kan på så vis förutse potentiella misstag som skulle kunnat få stora konsekvenser.

Samarbetet med Workpoint var både personligt och professionellt. Och deras gedigna erfarenhet lyste igenom och fick oss som kund att känna oss trygga genom hela projektet.

Jag skulle rekommendera Workpoint alla dagar, och jag skulle inte tänka tanken att välja ett annat företag att ha hand om framtida projekt.”