SMARTA INREDNINGSTIPS FÖR FLEXIBILITET & HÅLLBARHET


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

Med enkla medel kan ditt kontor bli ännu mer flexibelt och hållbart.
Detta är vi på Workpoint, tillsammans med de arkitekter och inredningsleverantörer vi arbetar tillsammans med, experter på!

  1. LJUDABSORBENTER FRÅN TAK
    Genom att hänga ljudabsorbenter från taket skapas större flexibilitet i lokalerna och det är lättare att städa. De monteras enkelt i takets bärverk – och flyttas lika lätt vid behov. De finns att få i olika modeller och mått – och kan genom olika färgalternativ på tygen även förstärka företagets/verksamhetens varumärke.
  2. PAPPERSKORGAR PÅ HJUL
    Genom att välja  papperskorgar på hjul vid arbetsplatsen, förenklas städningen. De går även att få med en insats för övrig återvinning som t.ex. äppelskruttar, bananskal osv. Tänk då bara på att dessa töms regelbundet, för allas trivsel!
  3. ÅTERVINNINGSSTATIONER MED FLERFACK
    Äntligen finns det snygga återvinningsmöbler på marknaden – och dessa med bra funktionalitet både för att slänga och att återvinna. Skapa goda möjligheter för återvinningen på ditt kontor, för att ytterligare förstärka företagets/verksamhetens miljöarbete. Dessa möbler tillverkas i olika färger, så varför inte välja en av företagets profilfärger?! En liten insats som ger så mycket!

Vill ni ha fler smarta tips till kontoret – välkomna till oss på Workpoint!