OSBY KOMMUN ÄR TILLBAKA I KOMMUNHUSET EFTER 2 ÅR!


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

Äntligen är Osby Kommuns medarbetare och verksamheter tillbaka i sitt kära kommunhus, efter en rejäl ombyggnation av Skanska. PCB och asbest var orsaken till att kommunhuset inte längre fick brukas, så efter en evakuering till fd. BRIO-huset i Osby har nu fastigheten sanerats och anpassats till ett nytt och modernt arbetssätt. Detta både på våningsplanen och i kommunens nya Kontaktcenter som är medborgarnas och kommunens besökares enda ”port” in till kommunen. Detta innebär att skol- och byggärenden, likväl som turisminformation och näringslivsfrågor bemöts på samma ställe.

Workpoint har varit med på hela resan från förstudien med workshops och djupintervjuer, genom evakueringsflytt, projektledning av hela det stora projektet som hyresgästombud och även med information och förankring.

Ett verkligt lyft för verksamheten med lokaler som äntligen erbjuder ljus, akustiska material och luft/ventilation som är i nivå med lagstadgade värden.

Ett modernt och välplanerat kommunhus, som vi på Workpoint nu stolt överlämnat till kommunchefen Petra Gummesson och hennes kollegor!

Titta gärna på filmen som spelades in strax före inflyttning, klicka här.