ORANGO-KONSULTER FLYTTADE TILL NYA LOKALER I MALMÖ!


Workpoint - Vi flyttar företag och individer

Orango i Malmö tog hjälp av oss på Workpoint när de flyttade från Stortorget till fantastiska lokaler hos Balder på Kalendegatan nu i vår.

Önskemål på det nya kontoret har bl.a. varit:
– Gemensam lokal för samarbete, effektiva flöden och trevlig samvaro
– Kontoret som alla längtar till, med känslan av ett vardagsrum… på jobbet
– Fler mötesrum, samtalsrum och informella mötesplatser
– Lunchrum för alla att trivas i, med riktigt bra kaffe, och med möjlighet till stormöten
– Entré för besökare som man känner stolthet över
– Uppgradering rent tekniskt avseende bl.a. AV-teknik för möten både lokalt och på distans
– Spelrum för att rensa hjärnan, ”teama” med kollegorna eller avsluta dagen i

Workpoint har genom huvudprojektledarskapet hållit koll, stöttat och drivit på, då flera av delprojekten drivits av interna projektledare.
Ett fantastiskt teamarbete mot det gemensamma målet!

Vi är stolta över den fantastiska referensen, som ni kan läsa nedan!

”Utan Workpoint så hade vi fått lära oss längs vägen, vilket säkerligen hade blivit många tuffa läxor. Eftersom man inte flyttar så ofta så är det massor som man inte vet och med Workpoints rutin så kunde vi fokusera på bara ta rätt beslut efterhand. Såhär i efterhand så skulle vi dessutom haft med oss Workpoint redan i upphandlingsläget vilket hade underlättat en hel del senare i projektet.”

”Det var väldigt enkelt att samarbeta. Att känna trygghet är väldigt viktigt och det kände vi verkligen hela vägen genom projektet. Vi har ju en vardag att ta hand om också och att få avlastningen från Workpoint var fantastiskt skönt. Dessutom så lät vi Workpoint, allt eftersom, ta många delar som initialt låg utanför projektet vilket underlättade för oss ytterligare.”

”Jag skulle utan tvekan rekommendera Workpoint. Det har varit ett tufft projekt, men Workpoint har varit där och stöttat oss hela vägen. Dom har tagit ett helhetsansvar om hela projektet och vi har lite grand kunnat luta oss tillbaka och låta Workpoint styra.”

Daniel Vesterberg, COO Orango AB